Exprima-ti parerea si primesti bani direct pe card! apasa aici!
TE ROG NU FOLOSI ADBLOCK, TIPLI, HONEY...etc... de ce?

Tesla a realizat un profit neasteptat in 2018Q3

In media apar constant tot feluri de rapoarte si opinii negative despre Tesla, insa azi nimeni nu poate sa aiba dubii despre viitorul companiei de energie si transport. 

In 2017 Tesla a livrat ~100.000 vehicule 100% electrice, iar anul acesta cel mai probabil vor depasi 220.000 livrari, iar in 2019 cel mai probabil vor livra peste 350.000 masini.

La inceputul productiei Tesla Model 3 au fost foarte multe probleme, deoarece o mica parte din automatizare nu a functionat la Gigafactory si la Fremont ... ceea ce a cauzat o intarziere de aproximativ 6 luni.


In trimestrul 3. 2018 Tesla a reusit sa creasca productia la nivelul profitabilitatii, adica 4500 masini Model 3 pe saptamana, luand in calcul si perioadele de mentenanta al liniilor de productie. La acest punct au realizat ca centrele de livrari nu pot sa gestioneze un numar atat de mare de masini, adica de 3x mai multe decat anul trecut, deci au inceput sa reorganizeze logistica. In afara de reorganizarea rapida au primit un ajutor neasteptat din partea proprietarilor Tesla, care au venit cu zecile la centrele de livrare pentru a explica clientilor noi ce si cum trebuie butonat in masina.


David si Erik s-au inscris sa ajute compania 2 ore in ultima zi din trimestru ... care pana la urma s-a transformat in 12 ore, din cauza energiei pozitive la Tesla. Printre alte beneficii interesante, baietii l-au intaltni pe fratele CEO-ului Elon Musk - Kimbal Musk, care este investitor si director al companiei.

Asa s-a intamplat ca Tesla a reusit sa vanda un numar record de masini Model S/3/X si au terminat trimestrul cu un profit de peste 300 milioane dolari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu sunt de acord, fiindca