- 46” LCD LED 3D, 1920 x 1080, 178/178 grade, boxe 2 x 10W
- Intrări: 4 x HDMI, SCART, analog audio in, video compozit, video component
- Ieșiri: audio optic, căști 3.5mm,
- SMART: 3 x USB, LAN 10/100, Wi-fi
- Tuner analog + Tuner digital: DVB-T/T2, DVB-S/S2, DVB-C
- Slot CI+
- Cu talpă: 1049 x 648 x 147 mm - 17.3kg
- Fără talpă: 1049 x 616 x 61 mm
Prețul pare puțin piperat, dar trebuie să avem în vedere că acest televizor inteligent de 46” a fost construit cu tehnologii reprezentative pentru anul 2013: iluminare LED, imagine 3D, aplicații SMART, tuner digital, consum redus.
Cel mai important din acest televizor este panoul 3D, care poate afișa imagini de cea mai bună calitate disponibilă prin satelit, cablu sau rețea/internet. Limita fizică al panoului este de 1920 x 1080 pixeli și 800 cadre pe secundă.
Partea electronică și de soft al televizorului este foarte avansată, poate procesa semnal video Full HD 3D și oferă o experiență multimedia și prin internet. Din păcate sistemul de operare al televizorului este unul dezvoltat de Sony, deci nu-l putem folosi în loc de tabletă sau calculator, ci are un număr limitat de aplicații furnizate de Sony. (televizorul bazat pe Android va sosi doar în 2014, și încă nu se știe câți producători vor fi dispuși să-și abandoneze -măcar parțial- sistemele lor proprii).
Televizorul Smart 3D Sony 46W905 se conectează la aproape orice serviciu disponibil în țară (UPC, Dolce, DIGI ...etc.) dacă putem face rost de card CI+ compatibil și autorizat. UPC are deja cardul CI+ în ofertă - costă 5 Lei cu TVA lunar (cât un mediabox SD) și odată introdus în televizor, permite vizionarea tuturor canalelor la care suntem abonați (inclusiv cele interactive, 3D și HD) fără mediabox!!!.
Dacă am conectat televizorul prin card CI+, putem viziona canalele cu ajustarea automata al formatului (16:9 sau 4:3), o funcție care este mai avansat în televizor decât cea folosită de mediaboxurile ieftine. Un alt plus al conectării în acest mod este posibilitatea de a înregistra* emisiunile pe stick sau hard disk extern, conectat la USB. Energia economisită este la fel considerabilă, deoarece un mediabox extern poate consuma între 20 și 100W, chiar dacă este în stand-by! Folosind televizorul cu cardul CI+ consumul maxim este de 64W, iar în mod de așteptare (stand-by) nu depășește 0.5W.
*dacă fișierul video înregistrat este codat și poate fi vizionat doar pe televizor, atunci nu este permis decodarea lui pe calculator sau pe orice alt dispozitiv!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
nu sunt de acord, fiindca