Exprima-ti parerea si primesti bani direct pe card! apasa aici!
TE ROG NU FOLOSI ADBLOCK, TIPLI, HONEY...etc... de ce?

Tesla a brevetat un robot si cablaj pentru Model Y

Presa este plina de articole negative despre Tesla, insa in realitate aceasta companie continua sa revolutioneze industria auto, acum si productia caroseriei:


Conform patentului obtinut in SUA, noile masini Tesla Model Y 2020 vor fi asamblate de roboti - mai exact schitele descriu o statie, unde caroseria este creata "aproape dintr-o singura bucata" (in loc de ~70 bucati la Model 3). In acelasi timp -aparent- aceasta statie instaleaza toate usile, geamurile si panourile exterioare.


La aceasta inovatie se mai adauga un alt patent, care descrie un cablaj nou pentru Tesla Model Y, care reduce lungimea totala al cablurilor de la 3km Model S/X sau 1.5km din Model 3 la NUMAI 100m. Deasemenea acest nou sistem de cablaj va fi bazat pe mufe simplificate, care pot fi conectate cu rapiditate si usurinta de roboti, deoarece au o toleranta de +/- 1cm.


Cu toate astea inca vor fi si muncitori pe linia de productie, deoarece garniturile si majoritatea partilor al interiorului inca necesita precizie umana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu sunt de acord, fiindca